خواندن نماز روحها را را از هر گونه زنگاری صیقل می دهد و قلبها را از همه غمهای عالم دور میسازد و به ادمی ارامش لذت بخشی می دهد.
دلم می خواهد هرگز در باغ گناهکاری قدم ننهم تا که مبادا شیطان گولم زند و از آن میوه ی ممنوعه بخورم و از جاده ایمان و اراده وارد کویر خشک لم یزرع گناهکاری شوم و خود را تسلیم شیطان نمایم .
قلب مو من خدا پر از عشق و محبث به حق تعالی است و شب و روز با تضرع و ناله و زاری سر سجاده ی عشق با خدایش راز و نیاز می کنذ و با دعاها یش از ان یکتای بی همتا می خواهد که معشوقش شود خدای رحیم انقدر کریم است که دست بنده اش را رد نکند و او را به خاطر قدر دانیش پاداشی نیکو همچو پذیرا شدن عشقش رادهد و معشوقش شود .
طبیعت خدا سفره و خوان نعمتی است که حق تعالی بدون هیچ چشم داشتی در اختیار بندگانش قرار داده تا همگان از آن خوان نعمت بهره گیرند و حر متش را پاس دارند تا حق تعالی از آنها راضی و خشنود شود.
شب یلدا با انکه شبی است از شبهای خدا ولی انقدر نیرو و قدرت دارد که می تواند دلهایی که بینشان فاصله افتاده را به هم نزدیک نماید و انها را گرد هم آورد و شکوفه خنده را بر لبانشان شکوفا سازد.
بندگان قدردان و سپاسگزار و عاشق خدا قدر معشوق خود می دانند و به هر کجا که مینگرنند ردپایی از معشوق خود یعنی خدای مهربان می بینند و هر گز لحظه ای از معبود خود غافل نمی شوندو دائما سجده شکر را بجای می آورند.
روز های سه شنبه در مسجد جمکران چه غوغایی به پا است چون عاشقان مهدی صاحب زمان در آن روز ودر آن مکان شوق انتظار مهدی صاحب زمان را می کشند و امید وارند که در آن خانه خدا و در آن مکان پاک و مقدس به دیار آقا امام زمان نائل گردند و اولین نفر باشند که چشمشان بر جمال پر نور مهدی صاحب زمان روشن گردد و تا اخرین قطره خونشان را در ره خدا و امام زمانشان نثار کنند و درجه عشق و ایثارشان را به همه نشان دهند.
پس انداز روز آخرت است نماز
شافعی و راه نجات است نماز
شتافتن بسوی خدای یکتا است نماز
دل بستن مخلوق به خدا است نماز
خدا بارو با شکوهی است در دل عاشق خدا
خدا حس لطیفی است در دل عاشق خدا
خدا عشق عظیمی است در دل عاشق خدا
خدا مهربان رئوفی است در دل عاشق خدا
خدا خالق بی نظیری است در دل عاشق خدا
خدا یکتای بی همتایی است در دل عاشق خدا
